Poželite li se kvalitetnog odmora u prirodi tada vam preporučamo odlazak u Gorski kotar. Točnije, na Kozji Vrh, nedaleko Čabra.

Vrhunski odmor očekuje Vas u predivno opremljenoj kući s vlastitim wellness sadržajem u gotovo nedirnutoj prirodi. U njoj se može smjestiti 10 osoba tako da je pogodna za obiteljske odmore ili uživanje sa dobrim društvom. Kuća se nalazi na osami, okružena šumom s okućnicom od 4000 m2. Sa zatvorene terase se prostire pogled na Kupsku dolinu, a za vedra neba vidi se cijeli Gorski kotar sve do Skrada.

Kuća je prava mala galerija slika i pruža potpuni komfor za vrijeme boravka. Sastoji se od 3 etaže, ukupne površine 230 m2. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavača soba, zatvorena terasa i kupaona. Muški dio zasigurno će uživati u sobi sa bilijarom, pikadom i mini barom. U potkrovlju se nalaze 4 dvokrevetne sobe i kupaona

U suterenu kuće nalazi se novootvorena panoramska wellness oaza s bio-finskom saunom, masažnim bazenom – jacuzzijem za 5 osoba tušem, masažnim prostorom i prostorom za relaksaciju s kaminom. Odličan je to način da pobjegnete od svakodnevice i stresa te doživite nezaboravne trenutke.

Nalazimo se u ruralnom području, voda u kući je kišnica, koja se filtrira iz cisterne. Iako je voda čista, za piće koristite pitku vodu iz automata, koji se nalazi u kući

Zaselak Kozji Vrh se, poput mjesta iz priče, smjestio u sjevernom dijelu Gorskog kotara (grad Čabar) na 920 metara nadmorske visine, usred lijepe zelene oaze šuma, rijeka i brdskih vidikovaca koji ljeti pružaju dobrodošao predah od vreline, a zimi beskrajan užitak u miru i tišini oštrih i hladnih zima. Najveći dio površine grada Čabra prekriven je šumom te se s pravom može reći da je Čabar grad s najvećim zelenim parkom na svijetu.


Spa Zona

Opremljenost:

– parking
– LCD TV
– pećnica
– free wi-fi
– roštilj na ugljen
– kamin na drva i drva za ogrijev
– grijanje na struju
– biljar, pikado, mini bar
– masažni bazen – jacuzzi za 5 osoba
– Finska bio sauna

– staklokeramička ploča za kuhanje
– 2 x frižider
– pribor za kuhanje i jelo
– aparat za filter kavu
– toster
– perilica rublja
– perilica posuđa
– sušilo za kosu
– plahte, pokrivači, ručnici