14718721_10209352628244985_6758396358017168167_nKuća za odmor Kozji Vrh nudi opuštanje 365 dana u godini. S obitelji, prijateljima ili u paru? Za dobra ili loša vremena? Ljeti ili zimi? U jesen ili u proljeće? Nije važno. Priuštite si nekoliko dana u našoj kući za odmor s vlastitim wellness sadržajem.

Ponekad želimo slaviti posebnu prigodu, ponekad samo pobjeći od svakodnevnih obveza i stresa. Kako smo otvoreni 365 dana u godini – iskoristite bilo koji trenutak da vas oduševi ponuda kuće, okolica i naravno društvo svojih najdražih.

Gostima je dodatno na raspolaganju panoramska wellness oaza površine 80 m2, s prekrasnim pogledom na ljepote krajolika.  Spa zona sadrži bio-finsku saunu, masažni bazen – jacuzzi, masažni prostor, tuš, relax zonu s ležaljkama i kaminom. Gosti je mogu koristiti svaki dan pri čemu svakome nudimo privatnost i intimu.

Da bi vaš boravak bio što ugodniji, možemo Vam pružiti kinesku masažu (TUINA) uz predhodnu najavu. Tuina je posebna disciplina unutar tradicionalne kineske medicine. Jedna je od najstarijih poznatih masaža na svijetu kojom se otvaraju blokirani meridijani kroz koje tada ponovo i nesmetano protiče životna energija.

U svim wellness tretmanima koriste se ulja najviše kvalitete, a sve masaže izvodi školovana terapeutkinja kineske masaže i magistra farmacije. Prepustite se u ruke našem stučno osposobljenom osoblju i uživajte u tradicionalnoj kineskoj masaži. Prilikom dolaska na korištenje se dobivaju papuče i ručnik. Svaki posjetitelj Spa zone ima mogućnost besplatne konzumacije čaja i prirodne izvorske vode. Relaksirajte se wellness doživljajem nakon aktivnog dana ili uživajte u sanjarenju.